Beräknad tid: 15-20 min
Detta behöver du:
4 port:
24 st Köttbullar
3 dl Couscous
1 burk Auborgineröra "baba ghanouj"
1 Citron
3 vitlöksklyftor
Olivolja
Såhär gör du:
Stek köttbullarna i olivolja
Om man steker köttbullarna i olivolja, bränns de inte vid som med smör, samt blir knapprigare - mums!!
Häll 3 dl couscous i en gryta med 6 dl vatten och låt vattnet koka bort, tar ungefär 10 min.
Under tiden som köttbullarna steks och coucousen kokar, gör du inordning auborgineröran. Öppna burken och häll röran i en skål, över med saften av 1 citron & mosa i 3 vitlöksklyftor & vips färdigt :)
Häll upp allt på en tallrik och häll över olivoljan från stekpannan över couscousen och där har du en supersnabb, nyttig & väldigt god måltid..
mm gott!
0 kommentarer:
Skicka en kommentar